10 Jan 2013

Ce cumpărăm în Chișinău la reducerile de iarnă - reportaj în colaborare cu Acasă TV

Echipa Acasă TV m-a invitat să dăm o tură prin magazine ca să vedem ce ne oferă magazinele noastre și să aflăm dacă ceea ce avem noi indicat în vitrine poate purta numele de reduceri cu adevărat. Trebuie să îi mulțumesc Nataliei Mogâldea - este a doua colaborare cu fost mea colegă de facultate - de această dată - ea în calitate de reporter și eu în calitate de intervievat, așa cum mă simt mai bine, deci îi ofer toate creditele pentru inspirația pe care o are când scrie textele și montează subiectele. Se întâmplă foarte rar să nu am nici o obiecție față de acestea, mai ales dacă abordează tema modei. 
În reportaj o să vă destăinui și câteva trucuri sau reguli pe care trebuie să le urmați la reduceri. Intuiesc că majortitea le cunoașteți deja, de aceea am încercat să fac niște constatări logice. Apropo, la Mango găsiți chiar lucruri tare ok la prețuri bune!credit photo- Acasa TV

Aseară am  fost invitată și în platoul emisiunii O Seară Perfectă, unde m-am simțit foarte relaxată. la un moment dat am și uitat că sunt în emisie directă și aveam senzația unei discuții obișnuite cu fosta mea colegă Natalia Cheptene. A fost fun și Da, e ok ca noi femeile să ne permitem să avem discuții superficiale despre țoale și shopping, mai ales într-o emisiune a noastră:)
5 comments:

 1. eu zic sa incerci zborul low cost cu Ryanair, care are zbor din constanta in Milano si Pisa. daca esti atenta zilnic la preturi gasesti bilete incepand de la 1 euro + 6 euro taxa de aeroport. iti recomand, pt ca am fost personal in Milano si de acolo la Paris si retur cu aceasta companie. pt 3 persoane am platit 60 euro dus -intors.
  spor la shoppingareala :)

  ReplyDelete
 2. Esti asa frumoasa.... si rujul rosu asa te prinde bine!!!! suuuper!

  ReplyDelete
 3. Ești fenomenală, îmi place mult blogul tău și felul tău de a scrie aeste articole. Bravo

  ReplyDelete
 4. Gabi Sofia : ce parere ai despre hainele barbatesti marca Ted Lapidus, din considerentul raportului pret-calitate ?

  ReplyDelete
 5. prea mult practic practic practic practic practic

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...