18 Jan 2013

Imaginea statement a celor mai puternice femei din Chișinău - Otilia Drăguțanu

Trăim într-o era a matriarhatului iar femeile contemporane sunt pe picior egal cu bărbații - își lansează afaceri, au o carieră de succes și o îmbină perfect cu o viață de familie fericită.  Deși respect opțiunile fiecărui în parte, niciodată nu am fost impresionată și nu mi-au plăcut femeile a căror dream job și realizare majoră în viață este măritatul și... cam atât. Să-ți găsești a good catch, să-i faci un copil, să-i tragi o cumătrie, să faci online shopping și să umbli toată ziua pe la saloane...cu cumătrele bineînțeles. Din păcate evoluția majorității femeilor din Moldova reprezintă o trecere de la casnică de cratiță la casnică de salon, cu mici excepții. Aceste mici excepții trebuie valorificate și aduse drept exemplu, de aceea am hotărât să demarez un proiect foto special. Am ales câteva femei care mă inspiră, le-am organizat o vizită la salonul de frumusețe Feminim Dom, le-am ales câte o rochie Georgette, potrivită statutului și dress code-ului de servici, și le-am fotografiat naturale, așa cum sunt ele zi de zi în habitatul lor de activitate. Enervate, stresate, cu picioarele pe birou, calme, ocupate, pline de idei - așa le vad eu pe fiecare dintre eroinele acestui proiect foto. 
Prima eroină este Otilia Drăguțanu - mulți îi atașează funcția de soție a Guvernatorului Băncii Naționale, fără să știe că de aproape un deceniu conduce unul dintre cele mai mari birouri de traduceri și organizări de evenimente corporative - Berlizzo Group.  Este mereu full de taskuri și idei noi - o șefă exigentă, dar corectă, o mamă cu doi copii minunați, pentru care renunță la recepții și la evenimente must. 
Otilia are o pasiune pentru verde, așa că i-am ales o rochie color block Georgette din colecția toamnă iarnă 2012 pe care ar putea să o poarte atât la birou, cât și seara la un meeting sau la o recepție. La capitolul machiaj și coafură, am optat pentru ceva laconic, dar foarte elegant din oferta machiaj + coafură matinală - 300 de lei de la Feminim Dom(c) all rights reserved The No Name Fashion Blog


Rochie Georgette - showroom Columna 174, 
Machiaj, coafură Feminim Dom - Sciusev 84, 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...