16 Jan 2013

Ținute color boom la KÜPPER'S Vintage Sale - 513 Pop Up Store edition

În acest weekend vă așteptăm cu cea mai tare experiență de shopping - un eveniment cu totul special pentru Chișinău. Cel mai chic loc din oraș - barul 513 va găzdui un vintage pop up store pe care îl organizez în colaborare cu magazinul Kupper's. Estea a treia ediție a târgului vintage așa că am hotărât să o facem într-un spirit mult mai fun. Veți avea parte de 2 zile de shopping la un pahar de vin, o bere sau o cafea în barul 513, iar sâmbătă seara la 19:00 vom da o petrecere vintage cu dress code. Așa că, vă așteptăm să vă achiziționați cele mai colorate și funky ținute iar seara să facem împreună un demers stilistic a la Vanilla Ice. Bomber jackets, fuste funky, imprimeuri psihedelice - toate vor fi acceptate la intrarea în 513. PS! Suntem foarte exigenți la capitolul dress code așa că ne vom permite lucul să petrecem doar alături de cei creativi care îl vor respecta:)
Pentru ca să vedeți cam ce vă așteaptă, în linii generale,  la târg, am organizat o ședință foto specială împreună cu Igor  Vrabie. Dacă data trecută ne-am lăsat inspirați de spiritul retro chic din A single Man, de această dată am dat frâu liber nebuniei și ne-am împrietenit cu creația lui Terry. Richardson, care? Trăiască trashul, kitschul și totți cei care știu cum să le consume. 


Câteva detalii esențiale despre eveniment:
1. La tîrgul următor veți avea ocazia să achiziționați și piese din colecțiile trecute, dacă nu v-ați găsit mărimea potrivită sau modelul dorit. Le vedeți aici - http://www.nonamefashion.eu/2012/10/kuppers-vintage-sale-2-cu-gabi-sofia.html
2. Hainele vor costa mai puțin ca la târguile precedente - de la 50 până la 150 de lei iar dacă veți achiziționa 2 piese, veți avea o reducere de -50% la a treia. 
3. Târgul va dura sâmbătă de la 12:00 până la 18:30 și duminică de la 12:00 până la 18:30.
4. Sîmbătă seara, pe la vreo 19:00 ne vom lua ținutele achiziționate la tîrg și le vom scoate la o plimbare la o petrecere vintage cu muzica anilor 80-90. PS! Nu uitați de dress code!


Pentru toate detaliile, dați attending pe pagina evenimentului de pe facebook - AICI!

Iată și locația - Bar 513, chiar în spatele teatrului Eminescu, intrarea vizavi de magazinul Brand. 
8 comments:

 1. no offence, da' chiar ii trash concretnii...nus sub a cui inspiratie erai...da ii ujas hodeacii...)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. https://www.google.md/search?hl=en&sugexp=les%3B&gs_rn=1&gs_ri=hp&tok=JCNL-IS7-9wn2CvuRK9PWA&cp=7&gs_id=q&xhr=t&q=terry+richardson&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.41018144,d.d2k&biw=1366&bih=667&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=GPX2UITENu2N0wX41oDwAQ iti ofer posibilitatea sa te culturalizezi:)

   Delete
 2. pfff seriously..?

  ReplyDelete
 3. ieftin(a) de tot, pseudo trash si asta doar datorita prezentei tale, Gabi :)
  fata ta, e asa.. by default

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, cand mori de invidie sa ma anunt sa-ti pun o lumnaica!

   Delete
  2. :DDDDDDDDDDDDDDD Ai mai vrea tu

   Delete
 4. Gabi nu mai fa asha poze... vezi ca umbrele astea pe perete te ingrasha... tu nu eshti inalata intr-atit ca sa iti permiti asha umbre pe conturul siluetei... mai ales in zona picioarelor... Take it as an advice

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...