21 Jan 2013

Tom Ford toamna-iarna 2013 sau cum trebuie sa arate un domn in era contemporana

 Dupa ce a plecat din functia de creative director de la Gucci si Yves Saint Laurent, designerul Tom Ford si-a lansat propria linie de menswear, care a capatat un succes fulminant intr-o perioada record. In continuare, costumele sale sunt un simbol de putere si barbatie, chiar daca manechinele pe care le prezinta nu sunt tocmai potrivite cu aceste apelative. 
Barbatul Tom Ford intotdeauna m-a fascinat printr-o excelenta vestimentara mai rar intalnita la domnii contemporani - barbatul Tom Ford este simbolul unui dandy contemporan, un etalon al elegantei supreme - Harvey Specter in primul sezon Suits sau Colin Firth in rolul din a Single Man.
Dupa ce am publicat topul celor 10 piese vestimentare care trebuie interzise in garderoba barbatilor din Moldova, am primit mai multe cereri sa public si ce ar trebui sa poarte un barbat pentru a fi stilat. Pai, nici un costum Tom Ford nu o sa te faca mai educat, mai gentelman sau mai ingrijit, insa o sa iti ofere ceritudinea ca ai putea fi asa. Iata ce a propus Tom Ford barbatilor pentru sezonul toamna-iarna 2013, in cadrul unei prezentari private la showroom-ul sau din Londra. (Cu exceptia blanii, care este a big no no, absolut toate tinutele au punctat in 10.)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...