13 Feb 2013

Anna Dello Russo, de nerecunoscut! Poza care îi va face pe style bloggeri să-și taie venele!

Niciodată nu mi-au plăcut genul de titluri intrigante de tipul "VEZI AICI!", "DE NERECUNOSCUT!!!", însă acum chiar a fost cazul să folosesc unul sub formă de pamflet. De pamflet, da?
Diva excentrică a street style-ului, Dumnezeul tuturor style blogger-ilor, editorul Vogue fără proiecte Vogue, kilogramele de aur atârnate opulent pe un corp perfect, dar exagerat de descoperit, da ea - Anna Dello Russo este un produs, dragilor! Un produs de marketing care trebuia să vă facă pe voi să exclamați în frenezie "aaah, uaaau, uuuuh, I love her, she's amazing", iar apoi să stați în coadă la H&M pentru cei mai urâți și kitscoși ochelari ever, doar pentru că v-a zis ea că sunt cool; un produs de marketing care trebuia să mă provoace pe mine și încă vreo câțiva zeci de mii ca mine să scriem articole pe bloguri sau în reviste despre cât de scary este această prezență, deși foarte funny, despre ridurile genunchilor ei descoperiți, despre miile de perechi de pantofi și despre garderoba ei pentru Fashion Week-uri. 
Încerc să-mi asum adevărul că moda trebuie abordată uneori prin umor, ceea ce era de demonstrat este faptul că o ținută de fashion week este, de cele mai multe ori, un performance a unor personaje care încearcă să impresioneze și să atragă atenția cu obiecte și accesorii cât mai noncomformiste, excentrice, pe alocuri penibile. În viața reală acestea arată cam așa:
Am o singură curiozitate - o fi recunoscut-o cățelul?
 E ok să fii și om simplu uneori, nu?

1 comment:

  1. nimeni nici nu se gindea ca ea are asha tip de haine :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...