11 Feb 2013

Cele mai spectaculoase vs. cele mai nereușite ținute de la Grammy 2013

Cele mai importante premii muzicale au început să concureze la propriu cu Oscarurile la capitolul ținute și apariții spectaculoase. Deși evenimentul în sine nu impune neapărat un dress code la fel de pretențios ca la premiile Academiei, unele vedete îl abordează la modul cel mai serios. La ediția care a avut loc aseară în Los Angeles am remarcat câteva apariții foarte reușite! Cele pe care vi le voi prezenta mai jos sunt, totuși, spectaculoase, nu neapărat reușite toate. Got me, Jenifer? 


Trebuie să recunoaștem că Rihanna țintește cele mai hot și reușite apariții de pe covorul roșu, chiar dacă în alte ipostaze mă lasă cu semne de întrebare. Vă mai amintiți rochia neagră TOm Ford de la Gala Met sau modelul Armani cu decolteu adânc de la edițiile precedente ale Premiilor Grammy? De această dată interpreta ne-a încântat cu o splendidă creație roșie cu trenă semnată Azzedine Alaia. Probabil locul 1 în topul celor mai reușite!
Deși a optat pentru o apariție mai casual, Beyonce nu a rămas în urmă cu acest jumpsuit alb-negru Osman.


Florence Welch a arătat spectaculos într-o rochie din paiete Givenchy Couture, optând pentru nuanța de top din 2013 - verde smarald.


Taylor Swift a optat pentru o creație diafană J Mendel.

Adele în Valentino Couture

Nicole Kidman nu este tocmai cea mai reușită apariție de pe covorul roșu mai mereu. Actrița optează pentru culori prea pale care nu se potrivesc cu nuanța pielii sale. De această dată, rochia Vera Wang a dezavantajat-o categoric, lipsind-o de linia taliei definitiv. 

Jenifer, you don t have that Angelina leg, so, please, stop it!


Katy Perry a optat pentru o superbă rochie din colecția Gucci resort 2013, însă în 2013 nu mai este sexy să porți sâni exagerat de siliconați la vedere.  PS! Am postat și poza din look book ca să înțelegeți diferența:)Odată cu revenirea sa în fața reflectoarelor la SuperBowl Kelly Rowland a hotărât să rămână acolo printr-o ținută provocatoare care să acopere câteva zeci de pagini de presă. Deși are o croială interesantă cu decupaje geometrice transparente, rochia Georges Chakra este un pic prea mult pentru silueta interpretei. Cam din același motiv ca și în cazul lui Katy Perry. 


 Alicia Keys a optat și ea pentru o ținută curajoasă, extrem de dezgolită în partea de sus, însă modelul sirenă de acest tip o face să pară mai scudnă decât este în realitate.


Ce părere aveți, care este preferata voastră?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...