20 Feb 2013

Fii invitata mea! Câștigă două bilete la Spring Fashion Walk 2013

...care va avea loc pe două martie la Palatul Republicii, începând cu ora 18:30. Pregătește-ți cea mai elegantă ținută, nu uita de trusa unei adevărate lady, dozeaz-o cu eleganță și încredere, ia cu tine o prietenă și oferiți-vă plăcerea unei seri deosebite. La eveniment vor fi prezentate peste 20 de branduri autohotone, printre care Georgette, M Natalie, Brio, Vasconi...și credeți-mă pe cuvânt, au niște piese foarte stylish pentru acest sezon. 
Pe podium vor păși femei de afaceri, interprete, jurnaliste și doamne de la Clubul Internațional al Femeilor, pe care am avut onoarea să le cunosc și alături de care voi avea onoarea să defilez. 
Dacă ai în garderobă o haină made in Moldova și ești mândră de ea, povestește-ne secretul unei achiziții valoroase chiar la tine acasă și câștigă două bilete în valoare de 400 de lei la show-ul Din Inimă. Tot ce trebuie să faci este să dai like la pagina de facebook Din Inima - AICI, pentru a afla cele mai proaspete știri despre produsele autohtone, să dai like la pagina de facebook The No Name Fashion Blog - AICI (vreau să ofer premiul unui cititor fidel) și să răspunzi în comentariile de mai jos la întrebarea "E o rușine sau e cool să porți haine made in Moldova?"

Condiții participare: 
1. La concurs pot participa doar cetățenii R. Moldova
2. Cîștigătorul va fi desemnat pe 27 februarie la 12:00 în funcție de câte like-uri va acumula la comentariu și de părerea redacției, adică a mea:)
3. Spam-ul este interzis. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...