1 Mar 2013

Exemplu de eleganță și stil - cum trebuie să se îmbrace femeile de afaceri din Moldova

...și nu doar. 
Din experiența de 3 ani pe care o am cu acest blog, m-am obișnuit deja că articolele în care critic dur imaginea unei persoane publice rup audiențele, iar cele în care vorbesc despre lucruri frumoase și ofer informații valoroase sunt și ele la fel de apreciate, însă rămân în umbra senzaționalului. Acest fapt nu mă ingidnează deloc, pentru că înțeleg și pot lua ca atare puterea de apreciere și înclinarea oamenilor către ce e mai rău sau mai pipărat.
Pentru că mulți dintre voi mi-ați reproșat adesea că sunt predispusă spre critică și pentru că puterea exemplului e mai convingătoare decât orice argument, pe viitor o să vă prezint tot mai multe modele de Așa Da, ca să faceți singuri diferența. 
Femeia de afaceri din Moldova încă nu știe că ea este ambasadorul propriului business, iar orice apariție a sa comunică nonverbal valorile cu care se asociază afacerea sau brandul pe care îl reprezintă. Așa se întîmplă de multe ori că avem patroane de magazine cu branduri de haine scumpe, care prezintă o imagine provincială sau avem proprietare ale saloanelor de înfrumusețare care au un aspect total neîngrijit. În acest sens, una dintre cele mai remarcabile apariții din domeniul de afaceri moldovenesc este de departe Lucia Berdos. 
Anume ținuta ireproșabilă, pe care a avut-o aseară la petrecerea aniversară a site-ului perfecte.md, (la mulți ani, foști colegi) m-a inspirat să scriu acest articol.
Proprietară a unul salon de înfrumusețare și a celui mai mare salon de optică de lux din oraș, Lucia "vinde" o imagine perfectă la orice eveniment. Femeia de afaceri optează pentru un stil lady like cu accente destul de curajoase - imprimeuri combinate cu accesorii clasice atemporale - poșeta Birkin Hermes sau 2.55 de la Chanel. Iar cel mai important accesoriu, căruia îi oferă maximă atentie, sunt ochelarii de vedere, pe care îi asortează cu fiecare ținută în parte. Femeia își merită creditele pentru ca a fost una dintre putinele invitate care au respectat dress code-ul impus la petrecerea de aseară, purtând o rochie din dantelă roșie cu elemente florale (cred ca e Valentino), pe care a asortat-o cu o pereche de sandale YSL pe aceeași nuanță de nude ca ochelarii și cureaua subțire din talie. Foarte simplu și foarte classy! Diferența se vede cu ochiul liber, nu?:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...