17 Apr 2013

Ia-ţi mireasă ziua bună... cu o rochie specială de vis

Rochia de mireasă a fost un subiect sensibil pentru mine în ultima perioadă, deşi trebuie să recunosc că nu mi-a luat prea mult timp să o găsesc - doar un bilet Chişinău-Bucureşti-Milano-Bucureşti - o nimica toată. Culmea paradoxului este că, fiind extrem de pretenţioasă la design, am fost nevoită să fac vreo 3 drumuri la Bucureşti pentru probe la un designer originar din Moldova. Deci o moldoveancă pleca la Bucureşti ca să probeze rochii la o altă moldoveanca:)
Din păcate, rochiile de pe piaţa moldovenească au rămas undeva în zona anilor 90 cu crinoline metalice de zeci de kilograme, organza cu aspect ieftin şi dantelă din aia pe care numai regală nu o poţi numi. Iar modelele Pronovias, chiar dacă au un aspect estetic acceptabil, se încadrează ca direcţie a designeului în aceeaşi poveste de prinţesă pentru că  aceasta este cererea majoritară a pieţii. Ce ne facem noi, alea care vrem să purtăm rochii simple diafane cu talie empire sau cu o linie discretă în A a fustei?
Suntem puţine, dar gândim la fel, aşa că una dintre noi a decis să ne ofere posibilitatea de a găsi astfel de rochii la Chişinău, fără a merge la Odessa, Kiev sau Bucureşti. Lesya Tanner, fata cu cele mai frumoase decoraţiuni de nuntă de la You plus We a decis să lanseze afacerea cu rochii de mireasă dintr-o întîmplare fericită. Una dintre prietenele ei se mărita şi nu-şi putea găsi un model potrivit iar Lesya i-a propus să folosească serviciile de croitoreasă ale mamei sale. Comenzile au pornit iar în prezent Lesya se ocupă de partea creativă a brandului Laveda Bridal, mama sa fiind realizatorul practic al ideilor. Cum din pasiune iese frumos, rochiile Laveda au reuşit să mă impresioneze şi să-mi doresc încă vreo 7 nunţi în viaţa mea... cu acelaşi bărbat!
Cât de frumoase sunt puteţi vedea din poze...iar preţurile? preţurile sunt la fel de frumoase şi  democratice, o rochie costă de la 500 până la 900 de euro în cazul modelelor mai complexe cu părţi detaşabile. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...